Kérdése van? Hívjon minket! +36 72 517 430
Főoldal / Szolgáltatások :
Személy és vagyonvédelem / Oktatások és képzések / Speciális szolgáltatások / Állásajánlat, karrier

Vagyonvédelmi rendszerek

Vállaljuk mechanikai és elektronikai tűz- és vagyonvédelmi rendszerek tervezését, telepítését, ellenőrzését, karbantartását, a már meglévő biztonsági rendszerek felülvizsgálatát, átalakítását.

Szoros együttműködésben dolgozunk Magyarország egyik vezető elektronikus vagyonvédelemmel foglalkozó cégével, a „NATO beszállításra alkalmas” minősítéssel rendelkező Multi Alarm Biztonságtechnikai Fejlesztő Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.-vel, amely több vezető amerikai és angol cég (NAPCO, PYRONIX, IMPRO, MINTRON, SILENT, RAINBOW, TECTON, PROTECH stb.) képviseletét látja el Magyarországon. A cég által a védelmi rendszerekhez felhasznált eszközök a legmagasabb minőségi kategóriába tartoznak és rendelkeznek az összes szakhatósági (MEEI, BM-OKF, MABISZ) minősítéssel.

Ezen együttműködés keretében vállaljuk mechanikai és elektronikai tűz- és vagyonvédelmi rendszerek tervezését, telepítését, ellenőrzését, karbantartását, a már meglévő biztonsági rendszerek felülvizsgálatát, átalakítását.

A minőségi eszközöket és a fejlett informatikai hátteret felhasználva lehetőséget tudunk nyújtani arra is, hogy Megbízóink, a védett objektumtól távol is nyomon tudják követni az ott folyó történéseket és folyamatokat.

Az élőerős őrzés és a technikai rendszerek együttes alkalmazásával Megbízóink igénye esetén, kombinált védelmi rendszerek tervezését és elkészítését vállaljuk, melyek zavartalan működését a 24 órás diszpécserszolgálatunk, és a nap 24 órájában működő hibaelhárítási ügyelet biztosítja.