Kérdése van? Hívjon minket! +36 72 517 430
Főoldal / Szolgáltatások :
Személy és vagyonvédelem / Oktatások és képzések / Speciális szolgáltatások / Állásajánlat, karrier

Élőerős őrzés

A Valeria Security Kft. alapvető szolgáltatási területe az élőerős őrzés-védelem, melynek keretében az alábbi főbb tevékenységeket végezzük:

  • objektumok, telephelyek, járművek őrzése;
  • kutyás, fegyveres biztonsági szolgáltatás;
  • áruellenőrzés, áruházi, bolti figyelőszolgálat;
  • személyvédelem, rendezvénybiztosítás;
  • pénz- és értékszállítás, kísérés, őrzés;
  • szállítmányok kísérése, őrzése;
  • pénzintézetek fegyveres őrzése 
Több, mint egy évtizedes működésünk tapasztalatait felhasználva, a védendő objektumok megóvását szolgáló védelmi rendszereinket (igény esetén technikai eszközökkel kiegészítve) úgy dolgozzuk ki, hogy az szervesen illeszkedjék az objektum funkciójához, ne akadályozza az ott folyó munkavégzést, hanem segítse azt, és nyújtson megfelelő biztonságot Megbízóink, valamint a velük együttműködők számára.

Az őrzésvédelmi tevékenységet kizárólag olyan szakképzett, felkészült, illetve a speciális feladat ellátására felkészített kollégáink látják el, akik ellen Megbízóink nem emelnek kifogást, és akik megfelelnek a 2005.évi CXXXIII. sz. törvényben meghatározott képesítési követelményeknek.

Szerződéskötés esetén vagyonőreink részletekbe menő feladatait a Megbízóink igényei szerint elkészített, a szerződés mellékletét képező „Vagyonvédelmi feladatok”-ban rögzítjük.

Vagyonőreinket ellátjuk a szolgálat ellátásához szükséges felszereléssel:
  • a tevékenység jellegének megfelelő formaruhával,
  • névvel, fényképpel ellátott kitűzővel,
  • segédeszközökkel (adó-vevő rádió, zseblámpa, gázspray, gumibot, fegyver stb.)

Az őrszolgálatot ellátók szükséges és rendszeres rotációját Megbízóink igényeinek és a biztonság követelményeinek megfelelő gyakorisággal biztosítjuk.

A szerződésben rögzített őrlétszámot minden körülmények között biztosítjuk betegség, vagy szabadság esetén a helyettesítés gondja és költségei minket terhelnek.

Irányítás, ellenőrzés

A vagyonőrök közvetlen irányítását, a Megbízóinkkal történő heti szintű kapcsolattartást, a középfokú szakmai végzettségű biztonsági vezető, illetve a felsőfokú szakmai végzettségű biztonsági igazgató látja el.

A biztonsági szolgálat ellenőrzésére jogosultakat a Megbízóinkkal közösen jelöljük ki.
Cégünknél ellenőrző csoport működik, melynek tagjai megbízólevéllel vannak ellátva. Az ellenőrzéseket rendszeresen, havi terv alapján, hetente történő pontosítással, a Megbízóink által jóváhagyott szempontok szerint hajtjuk végre.

Ezen túlmenően az élőerős védelmi feladatokat végrehajtó kollégáink ellenőrzését, a védett objektumba telepítendő, a Magyar Biztosítók Szövetsége tanúsításával rendelkező, Memo Stang (EL-04 MB) típusú elektronikus járőrellenőrző rendszer adatainak kiértékelésével végezzük.