Kérdése van? Hívjon minket! +36 72 517 430
Főoldal / Szolgáltatások :
Személy és vagyonvédelem / Oktatások és képzések /Speciális szolgáltatások / Állásajánlat, karrier

Oktatások, képzések

Tisztelt Leendő Hallgatóink!

A Valeria Security Kft. alapításakor megfogalmazott legfőbb célunk volt a minőségi szolgáltatás nyújtása Megbízóink számára, melynek elengedhetetlen feltétele a feladatukat magas szinten ellátó szakemberek alkalmazása.

Ezen célunk megvalósítása érdekében 1997-től végezzük oktatási tevékenységünket, mely kezdetben munkatársaink továbbképzésére terjedt ki, majd felismerve a vagyonvédelmi szakemberek utánpótlásának szükségességét, megkezdtük a vagyonvédelmi szaktanfolyamok szervezését, és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtását.

Hallgatóink modern, a követelményeknek megfelelő, jól felszerelt tantermekben, kiváló oktatói gárda irányításával sajátíthatják el a szakmákhoz szükséges ismereteiket.

Tanfolyamainkon a cégünk gondozásában megjelentetett, országosan is elismert szakkönyvek segítik hallgatóinkat abban, hogy jól felhasználható tudás birtokába jussanak.

1997 és 2007 között lebonyolított közel 100 tanfolyamunkon, mintegy 2000 hallgató szerzett, az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szak-képesítést igazoló bizonyítványt.

Az oktatási tevékenységünk minőségének biztosítása érdekében 2003-ban vezettük be az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszert, majd a magas szintű képzési köve-telmények teljesítésével, cégünk Akkreditált Felnőttképzési Intézménnyé vált, és tagja lett az Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesületének.