Kérdése van? Hívjon minket! +36 72 517 430
Főoldal /

Cégismertető

Tisztelt Leendő Üzletfeleink, Megbízóink!

Engedjék meg, hogy röviden bemutassuk a Valeria Security Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft-t.

Cégünket - mely a vagyonvédelemre és egyéb biztonsági szolgáltatásokra specializálódott - 1996-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy egy korrekt, udvarias, kiszámítható, a vagyonvédelem minden területét felölelő szolgáltatást nyújtsunk Megbízóink számára, részt vállalva a meglévő vagyoni értékek megóvásában.

A társaság nevének megválasztásakor a tulajdonosok arra törekedtek, hogy egy olyan elnevezést találjanak, amely a legjobban körülírja azt a földrajzi területet, ahol a cég magas színvonalú szolgáltatásait kívánja nyújtani. Így esett a választás a Valeria elnevezésre, amely az egykori Pannónia (Dél-Dunántúl) részét képező, római kori tartomány neve volt.

A Valeria Security Kft. megalakulásakor a vezetés célul tűzte ki a Megbízók érdekeinek és elvárásainak maximális figyelembevételével történő munkavégzést.
Ennek érdekében a szakirányítást felsőfokú szakmai végzettségű és nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik.

Szolgáltatásaink magas színvonalú ellátásának elengedhetetlen feltétele munkatársaink folyamatos képzése, ellenőrzése, valamint a rendszeres és szükséges rotáció.
Cégünknél a hatékony működés és ellenőrzés egyik legfontosabb zálogaként, és mára elengedhetetlen feltételeként 2003. júniusában bevezetésre került az ISO MSZ EN 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer, mely kiterjed az oktatási feladatok ellátására, a személy- és vagyonvédelmi tevékenységre, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó takarítási szolgáltatás végzésére is.

A minőségi képzés érdekében a Valeria Security Kft-nél, a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium által előírt képzési követelményeknek megfelelő oktatási rendszert vezetettünk be, így cégünk 2003-ban Akkreditált Felnőttképzési Intézménnyé vált.

Tevékenységünk jogszabályi alapját az 2005. évi CXXXIII. Tv., valamint a 22/2006. BM. rendelet biztosítja.

Cégünk a rendőri szervekkel szorosan együttműködő 24 órás diszpécserszolgálattal rendelkezik, mely szükség esetén képes az esetleges beavatkozások hatékony és gyors levezénylésére.

A Valeria Security Kft. az Allianz Hungária Biztosító Rt.-vel kötött 50.000.000 Ft biztosítási összegű Vagyonvédelmi-szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Működésünk során fontosnak tartjuk a szabályszerű, törvényes, udvarias, de határozott munkavégzést, mely a Megbízóink érdekeinek maximális védelmével párosul.
Tevékenységünkről Megbízóinkat folyamatosan tájékoztatjuk, hiszen nem feledkezhetünk meg arról, hogy szolgáltatásaink legmértékadóbb értékelését mindig a Megbízó adja, aki tevékenységünket tapasztalatai révén ellenőrzi és véleményével, észrevételeivel folyamatosan értékeli, segíti.

A következetes és magas színvonalú szolgáltatásaink eredményeként cégünk mára Pécs és a Dél-dunántúli régió egyik meghatározó vagyonvédelmi vállalkozásává fejlődött. Tevékenységi területünk a Baranya megyei megbízásainkon túl kiterjed Somogy, Tolna, Bács-Kiskun és Fejér megyére is.

Tapasztalataink megerősítenek bennünket azon meggyőződésünkben, hogy csakis olyan biztonsági szolgáltató cég képes dinamikusan fejlődve hosszú távon is megőrizni Megbízói bizalmát és elismerését, amely következetesen megvalósítja üzleti filozófiáját.